Правильний вибір фасадної плитки

27 квітня 2014 в Новини та статті

Фасад будинку, тобто його зовнішня сторона, що виходить на вулицю — це одна з найважливіших частин будь-якого будинку. Володіючи сучасними матеріалами, можна використовувати фасад як для прикраси усього будинку, так і для утеплення. Процес зовнішньої обробки будівлі називається облицюванням. Облицювання роблять для захисту від атмосферних опадів, утеплення, збереження будівельних конструкцій, прикраси та підвищення привабливості будинку. Найбільш вдалим матеріалом облицювання можна вважати фасадну плитку.

Керамограніт, який прикрашає вхід у будівлю Керамограніт ідеально поєднується практично з усіма декоративно-оздоблювальними матеріалами і чудово виглядає практично на всіх типах будівель.

Выбор фасадной плитки-1

Фасадна плитка випускається в самих різних варіаціях, імітуючи всі можливі поверхні:

Вибір поверхні обмежений лише фантазією замовника.

Для правильного вибору фасадної плитки, необхідно пам'ятати, що даний матеріал має відповідати ряду стандартів, що регламентують екологічні, санітарні, гігієнічні норми. Фасадна плитка кращих сортів заснована на самих чистих технологіях без застосування шкідливих речовин. Найчастіше плитку отримують з різних сортів бетону.

Також при виборі фасадної плитки варто звернути увагу на спосіб кріплення. Якщо планується облицювання з використанням клейового розчину, то достатньо вибрати плитку з звичайною поверхнею. У тому випадку, коли кріплення з допомогою клею не підходить, наприклад, будинок з дерева або перетягнуть дерев'яними латами, краще всього вибрати фасадну плитку з заставними. Фасадна плитка з заставними (монтажними скобами) дозволяє використовувати саморізи для кріплення або дюбель-цвяхи. А кріпити таку плитку можна на будь-якій поверхні, будь то дерево, бетон або цегла.

При виборі фасадної плитки слід звернути увагу на те, яким способом її поверхню можна фарбувати. Для цього краще звернутися до продавця, який може дати всі необхідні рекомендації по вибору фарбувального розчину.

Облицювання повністю змінює архітектурну привабливість, чим підвищує цінність будь-якої будівлі. Тому, якщо є плани продажу будинку, кращим способом передпродажної підготовки буде облицювання за допомогою фасадної плитки.

Керамограніт: основні види та головні переваги Наш інтернет-магазин у соціальних мережах
Меню
Наші клієнти
Потрібна консультація по плитці?
0800 212 712
Чекаємо Вашого дзвінка з понеділка по суботу з 9.00 до 19.00
Рус / Укр
Весь ассортимент
← Вгору