Бетон в інтер'єрі

27 березня 2018 в Новини та статті

Бетон вважається міцним і довговічним матеріалом, його використовують у будівництві будинків. Ще декілька десятків років тому ніхто б і не придумав використовувати бетон в інтер'єрі. Бетон став модним матеріалом при виникненні стиль "лофт"

Якщо раніше бетон сприймався, як чорнова обробка, то зараз за допомогою бетону створюються розкішні дизайни, які включають в себе і предмети інтер'єру - плитка з імітацією бетону, сходи і столи.

У свій час, дизайнери і архітектори побачили привабливість цього матеріалу. З одного боку строгий і стриманий, а з іншого - ніжний і затишний.

плитка под бетон

Плитка під бетон має свої переваги:

1. Довговічність і міцність.

2. Стійкість до вологи.

3. Стійкість до перепадів температур.

4. Стійкість до утворення плям.

5. Опірність до ковзання.

6. Зносостійкість.

7. Ідеально поєднується з багатьма оздоблювальними матеріалами (камінь, дерево, скло, метал).

бетон в интерьере

Бетон вважається натуральним матеріалом, його легко поєднувати з деревом, каменем, металом, шкірою, склом.

Плитка під бетон може візуально здаватися "холодної". У цьому випадку варто додати в інтер'єр дерево. Приміром встановити дерев'яні двері, дерев'яний стіл або стільці. У такому інтер'єрі можна буде розслабитися і насолодитися комфортом.

Найбільш гармонійним поєднанням вважається бетон і цегла. Варіанти поєднань можуть бути різними. Дизайнери використовують бетонну підлогу і цегляні стіни. При рівномірному комбінування бетону і цегли можна створити стиль "лофт". А от сучасним дуетом читається бетон і сталь. З бетону можна зробити підлогу, стіни і стелі, а от з металу - сходи і поперечини. Розбавити таку суворість можна за допомогою дерева.

плитка с имитацией бетона в интерьере

Варто відзначити, що останнім часом, бетон вважається самим затребуваним матеріалом в інтер'єрі. Плитка під бетон настільки універсальна, що підійде для будь-якого інтер'єру, будь то мінімалізм або класика. Важливо лише зі смаком розподілити візуальне навантаження і поєднувати з відповідними за кольором, стилю і фактурі керамікою, деревом або склом.

Керамограніт у ванній кімнаті Керамограніт в інтер'єрі
Меню
Наші клієнти
Потрібна консультація по плитці?
0800 212 712
Чекаємо Вашого дзвінка з понеділка по суботу з 9.00 до 19.00
Рус / Укр
Весь ассортимент
← Вгору