Керамограніт у ванній кімнаті

29 листопада 2017 в Новини та статті

Ванна кімната... Єдине місце, де можна побути наодинці, як би це смішно не звучало. Місце, де кожна людина проводить багато часу. Місце, яке має відповідати переліку вимог і нехтувати ними не потрібно.Більшість використовують керамічну плитку. Це красиво і практично, не посперечаєшся. Але ми все-таки рекомендуємо керамограніт.

Керамогранит в ванной комнате

У нас є список переваг, якими славиться керамограніт!

1. Міцність і надійність керамограніта набагато вище, ніж у звичайної керамічної плитки. У керамограніті відсутні порожнечі і тріщини.

2. Така плитка не піддається стиранню і не вицвітає. Керамограніт має пігмент по всій товщині, а не тільки пофарбований верхній шар.

3. А ще він відрізняється міцністю і стійкістю до хімічних речовин.

4. Керамограніт не боїться вологи, оптимальний варіант для ванної кімнати.

5. Керамограніт не проводить електрику, тим самим повністю безпечний для людини.

6. Чудова геометрія керамограніта. Можна отримати безшовну поверхню або з самим мінімальним швом. Виглядає просто шикарно, особливо якщо імітується камінь або мармур.

7. Керамограніт виготовляється тільки з натуральних компонентів і вважається екологічно чистим.

керамогранит для ванной комнаты

Ось такі переваги керамограніта. Один нюанс, керамограніт трохи дорожче від звичайної керамічної плитки. Але надійність і якість матеріалу беруть верх перед ціною. Як кажуть: “Краще один раз заплатити більше, ніж через час робити повторний ремонт і вже використовувати керамограніт. “

Керамограніт допоможе вам до невпізнання облагородити ванну кімнату. Ви будете насолоджуватися кожною хвилиною перебування там. А все завдяки тому, що керамограніт має безліч колекцій і квітів.

Ваша ванна кімната буде мати нотки розкоші і переваги. А Zeus Ceramica в цьому допоможе :)

Новинка від Zeus Ceramica Бетон в інтер'єрі
Меню
Наші клієнти
Потрібна консультація по плитці?
0800 212 712
Чекаємо Вашого дзвінка з понеділка по суботу з 9.00 до 19.00
Рус / Укр
Весь ассортимент
← Вгору