Цікаве про керамограніті!

28 вересня 2018 в Новини та статті

Прекрасна, палка і пристрасна Італія..., багато мріють відвідати цю багатогранну країну. А ще, Італія - столиця керамограніта.

У сучасному світі керамограніт славиться не лише своїми технічними характеристиками, а й різноманітністю колірної гамми, стилізацій і фактур.

Його укладають не тільки у ванній кімнаті і кухні, а й у вітальні, коридорах, а також на вулицях (доріжки, тераси, басейни - все під силу керамограніту).

Зовнішній вид керамограніта дуже складно відрізнити від натурального каменю, а от експлуатаційні характеристики набагато вище.

Керамограніт також має стилізацію під:

калькара зевс в интерьере

При виробництві керамогранита використовується багато сировини, а саме: кварцовий пісок, глина, граніт. Сам процес виготовлення дуже схожий на природне утворення каменю, але в найкоротші терміни.

Такий міцний і довговічний матеріал, як керамограніт може бути і "ніжним". Деякі види керамограніта, як сатинований, глазурований і полірований відносяться до такого типу. При неправильній укладанні плитка може деформуватися.Наприклад: керамограніт потрібно укладати на правильний клей, якщо ви укладаєте плитку на вулиці, то клей повинен бути морозостійким.

Технічний і 2см. керамограніт ідеально підходить для вулиці. Він не втрачає свого первинного вигляду, є морозостійким, легко переносить перепади температури і є надзвичайно міцним матеріалом.

З кожним роком з'являється ще більше колекцій керамограніта, а різноманітність кольорів вражає. Кожен знайде те, що шукає! А за якість ми відповідаємо :)

Керамограніт в інтер'єрі Новинки від заводу Zeus Ceramica
Меню
Наші клієнти
Потрібна консультація по плитці?
0800 212 712
Чекаємо Вашого дзвінка з понеділка по суботу з 9.00 до 19.00
Рус / Укр
Весь ассортимент
← Вгору