Керамограніт на кухні: особливості

12 вересня 2014 в Новини та статті

Що потрібно вимагати від кухні

В будинку кухня одне з найбільш відвідуваних місць, тому з вибором оздоблювальних матеріалів для неї слід бути особливо уважним. Потрібно системно виставити вимоги до обладнання та матеріалів, що б не платити двічі.

Основними критеріями є:

Проаналізувавши всі вимоги, можна вибрати керамогранітних плит для підлогового покриття на кухні. Его показники багато в чому перевершують необхідні. Величезним плюсом керамогранітних підлогових покриттів є його різноманітність, всілякі комбінації і панно знайдуть собі застосування навіть у найсміливіших дизайнерських рішеннях.

Головні особливості

При виборі керамограніта для оздоблювальних матеріалів та підлогового покриття теж треба бути уважним. Якщо вибір припав на поліровані покриття слід враховувати, що його поверхня досить слизька, і якщо на нього потрапить волога, ймовірність отримання травми зростає. Тому рекомендуємо, як правило, використовувати керамограніт з матовою поверхнею і невеликою шорсткістю, що значно зменшує ризики, послизнутися і отримати травму. За ці критерії ідеально підходить Zeus Ceramica.

Слід також враховувати загальноприйняті правила візуального оформлення кухонних площ. В умовах невеликої квадратури найкраще підійде керамограніт світлих тонів, що візуально збільшить площу кухні. Обробна плитка з полірованого граніту також додасть пару квадратів вашій кухні, за рахунок своїм відбивним властивостями. Темний тон плитки, в свою чергу додасть затишку та душевності вашої кухні. Оформлення керамогранітом кухні дозволяє отримати найрізноманітніші композиції, які ви собі видумаєте.

Невеликим недоліком є стабільно низька температура керамограніта, але цю проблему можна легко вирішити установкою «теплих підлог», що збільшить комфортабельність вашої кухні.

Плитка на кухні: кераміка або керамограніт? Метлахська плитка
Меню
Наші клієнти
Потрібна консультація по плитці?
0800 212 712
Чекаємо Вашого дзвінка з понеділка по суботу з 9.00 до 19.00
Рус / Укр
Весь ассортимент
← Вгору