Плитка на кухні: кераміка або керамограніт?

30 квітня 2014 в Новини та статті

Не так давно, ми розбиралися що краще: плитка або керамограніт. Цього разу ми піднімемо цю тему, але вже з точки зору використання плитки на кухні .

Зазвичай прийнято, що керамічна плитка призначена для обробки кухонного простору. Але останнім часом в моду входить керамограніт, який приголомшливо імітує найскладніші і привабливі поверхні природного походження. Невтомна фантазія найперспективніших дизайнерів, а також складні сучасні технології дозволяють створити химерні поєднання не тільки натуральних форм і кольорів, але навіть таких, яких просто не існують на світі в природному середовищі.

Така плитка бездоганно імітує дерево або шкіру, тканину або натуральний камінь , наприклад, граніт або мармур , метал, ПВХ, текстиль та інші матеріали. Саме тому керамічна плитка це гідна і вигідна альтернатива більш дорогим природним аналогам.

Декоративні вставки з керамогранітних плитки на кухні можна сміливо застосовувати для доповнення фонового оформлення з іншого матеріалу. З них, наприклад, запросто можна скласти шикарне панно. Можна візуально виділити функціональну зону, створити акцент або так далі.

Крім того, сучасні дизайнери пропонують, не бояться експериментувати. Можна сміливо поєднувати в інтер'єрі кухні різну настінну і підлогову кераміку, близьку або різну за кольором і за фактурою. Для оформлення кухні можна використовувати глянсову і матову керамічну плитку, глазуровану , гладку або навіть рельєфну! Ефектно виглядає поєднання плитки однієї фактури або кольору, але різної за своїм розміром. Це рішення дозволяє поєднати вертикальну укладку, з горизонтальною, чергувати їх, створюючи несподівані і цікаві, а парою навіть сюрреалістичні і фантастичні малюнки.

Колір, як і форма керамогранитной плитки для обробки кухні, може бути абсолютно різним. Більш звичні яскраві кольори, ніжні і ласкаві пастельні тони. Доречні також помітні або стримані поєднання різних тонів. Вибір плитки для кухні в такій гамі не означає, нудний інтер'єр. Необхідної динаміки додасть рельєфна плитка.

Сучасні технології створення оздоблювального матеріалу дозволяють наносити на плитку найскладніші зображення або навіть вигадливі написи. Вони можуть бути кольорові, чорно-білі або монохромні, а при бажанні стіну на кухні можна прикрасити колажем із фотографій, або зображенням улюбленого собаки. Плитка з фоторісунком зробить інтер'єр кухні унікальним.

І під кінець хотілося б відзначити, що якою б довговічною і надійність не позиціонували б виробники керамічної плитки свою продукцію, але керамогранитная завжди буде перевершувати її за якістю в рази.

Legno Recycle и интерьер ретро-кухни

Область застосування керамограніта Керамограніт на кухні: особливості
Меню
Наші клієнти
Потрібна консультація по плитці?
0800 212 712
Чекаємо Вашого дзвінка з понеділка по суботу з 9.00 до 19.00
Рус / Укр
Весь ассортимент
← Вгору