Область застосування керамограніта

01 квітня 2014 в Новини та статті

Фахівці в сфері підлогових покриттів називають керамограніт одним з кращих облицювальних матеріалів, призначених для оформлення фасадів , підлог і стін . Цей матеріал відрізняється підвищеною морозостійкість і зносостійкість, він легко обробляється і монтується.

Zeus Ceramica GEO GRIGIO SCURO

Перевагою керамограніта є надзвичайно висока стійкість до стирання, що дає можливість використовувати його в приміщеннях громадського призначення.

Керамогранітна плитка дуже стійка до негативних погодних факторів, він легко витримує вплив вологи, температурних коливань і абсолютно не боїться ультрафіолетового випромінювання. З цієї причини керамограніт затребуваний в якості фасадного матеріалу. З його допомогою можна оформити ступені, цоколь, під'їзд, лоджію, тротуар. Використовується цей матеріал у всіх регіонах нашої країни, незалежно від кліматичних особливостей.

Керамограніт - насправді, респектабельний, і без перебільшення елітний матеріал. Він підходить для фасадної обробки офісних будівель, торгових центрів, ресторанів і солідних особняків. Також він застосовується для облицювання реставруються будівель і для влаштування вентильованих фасадів.

Матеріал має вогнетривкими властивостями, тому підвищує пожежобезпечність будь-якої будівлі. Він також збільшує естетичну привабливість будівлі, так як дозволяє втілити найсміливіші і незвичайні оригінальні дизайнерські ідеї. Різноманітність кольорів і фактур робить цей матеріал досить конкурентоспроможними.

Важливим гідністю керамограніта можна назвати просто ідеальне поєднання якості і вартості. Його можна (і потрібно) застосовувати в поєднанні з іншими оздоблювальними матеріалами.

Zeus Ceramica Cemento Nero 60x60

Керамічна плитка виготовляється з натуральних матеріалів, тому є екологічно чистим виробом. Завдяки особливій технології виробництва плитка набуває хороші водовідштовхувальні властивості, ідеальну геометричну форму і високу щільність. В її структурі відсутні пори, характерні для натурального каменю.

Всі ці характеристики керамограніта удосконалюються виробниками, які в даний момент пропонують плитку, достовірно імітує справжній граніт, мармур і навіть деревину . Однак, незважаючи на зовнішню схожість з цими матеріалами, керамограніт багаторазово перевершує їх за якістю. І звичайно ж, Зевс Кераміка - безперечно кращий виробник плитки з керамограніта.

Причини популярності керамограніта Плитка на кухні: кераміка або керамограніт?
Меню
Наші клієнти
Потрібна консультація по плитці?
0800 212 712
Чекаємо Вашого дзвінка з понеділка по суботу з 9.00 до 19.00
Рус / Укр
Весь ассортимент
← Вгору