Причини популярності керамограніта

26 березня 2014 в Новини та статті

Керамограніт як підлогове покриття характеризується як зносостійкий і, безумовно, естетично привабливий матеріал, який є самим екологічним покриттям підлоги. Він не боїться води і має тривалим терміном служби. За допомогою керамограніта можна облицювати стіни і підлогу у ванній кімнаті, на кухні. Існує величезна різноманітність підлоги керамогранітної плитки, яка може мати будь-який колір і фактуру. Виробники випускають матовий, полірований, рельєфний керамограніт. Керамограніт Зевс Кераміка по праву вважається кращим серед своїх безпосередніх конкурентів.

Перше застосування керамограніта полягало в обробці приміщень на підприємствах. Але зараз його використовують в житлових приміщеннях, офісах, магазинах, виставкових павільйонах. За допомогою правильно обраної фактури керамограніта можна кардинально змінити абсолютно будь-який інтер'єр.

Проводиться цей матеріал з тої ж сировини, що і керамічна плитка. Однак технологія виготовлення дещо інша. В результаті термообробки під пресом вихідна суміш сплавляється, формуючи монолітний і щільний виріб високої міцності. Така плитка здатна витримувати інтенсивні навантаження і зберігати при цьому свої експлуатаційні та декоративні якості.

Коротко перерахуємо переваги керамограніта, які зробили його таким затребуваним матеріалом для облицювання:

Керамограніт Zeus Ceramica виготовляється в таких різних варіантах, що завжди є можливість реалізувати найсміливіші, оригінальні і незвичайні ідеї дизайнерів. Цей матеріал може мати фактуру, що імітує природний камінь, метал, деревину і навіть тканину. Розрізняють такі різновиди керамогранитної плитки:

Керамограніт в інтер'єрі

Керамограніт або кераміка: яка плитка краще? Область застосування керамограніта
Меню
Наші клієнти
Потрібна консультація по плитці?
0800 212 712
Чекаємо Вашого дзвінка з понеділка по суботу з 9.00 до 19.00
Рус / Укр
Весь ассортимент
← Вгору