Розкриваємо всі таємниці про керамограніті від Zeus Ceramica!

02 жовтня 2017 в Новини та статті

Багато цікавляться керамогранітом від всесвітньо відомого виробника Zeus Ceramica. І це неспроста. Плитка даного виробника відрізняється не тільки переваги, а й своїм власним стилем.

Можна багато чого сказати про Zeus Ceramica. Але ми зібрали все найцікавіше.Zeus Ceramica виготовляє тільки надійний керамограніт, який перевіряється жорсткими критеріями. Це досягається того, що керамограніт виготовляється на кращій сировинній базі.

Керамограніт вважається італійським досконалістю. Кожен дизайн плитки розроблятися провідними італійськими фахівцями. Всі працівники, які працюють над створенням чогось досконалого, проходять навчання на заводі Emil.

керамограніт інтер'єрний

Трохи поговоримо про переваги Zeus Ceramica перед іншими виробниками:

1. Технологія Inkjet - необмежені можливості у створенні дизайну. Висока якість HD присутній на всій поверхні плитки.

2. Ректифікація - цілісне покриття вам гарантовано, шов плитки буде мінімальним: 2 мм.

3. При виготовленні плитки використовуються тільки якісні фарби, пісок і глина.

4. Керамограніт стійкий до перепаду температур. - 30 для керамограніта не перешкода.

5. Також керамограніт стійкий до появи плям. Йому не страшні забруднення і він дуже легко миється.

6. PEI керамограніта Zeus Ceramica дорівнює 4.

7. Керамограніт має низький показник водопоглинання (<0.05%), по-цьому він вважається морозостійким і стійким до стирання.

8. Основною характеристикою є опір ковзанню. І керамограніт Zeus Ceramica цим володіє. Коефіцієнт тертя плитки 0,6, а норма - 0,35. Плитка ідеально підходить для зовнішнього використання.

9. Ще однією перевагою може похвалитися Zeus Ceramica - твердість глазурі за шкалою MOHS. Керамограніт дуже твердий. Його можна використовувати в самих жорстких умовах і йому нічого не буде.

керамограніт в квартирі

Тепер перейдемо до каталогів, який виділяє Zeus Ceramica.

1. Насамперед потрібно виділити інтер'єрну плитку. В таких колекціях відчувається стильний дизайн, який розробляється кращими дизайнерами.

2. Zeus Ceramica виготовляє технічну плитку, яка використовується в промислових приміщеннях. Є колекції, які використовуються всередині приміщення, а також зовні.

3. А ще Zeus Ceramica випускає потовщений керамограніт. Це вважається трендом на ринку. Така плита має товщину 20 мм, а головним достоїнством вважається те, що його можна укладати без зв'язуючих матеріалів і безпосередньо на траву, пісок і гравій.

Мабуть, це все, що ми хотіли розповісти про керамограніті від Zeus Ceramica.

Підлогове покриття з керамограніту Новинка від Zeus Ceramica
Меню
Наші клієнти
Потрібна консультація по плитці?
0800 212 712
Чекаємо Вашого дзвінка з понеділка по суботу з 9.00 до 19.00
Рус / Укр
Весь ассортимент
← Вгору