Підлогове покриття з керамограніту

20 березня 2017 в Новини та статті

Розглядаючи величезний асортимент плитки для підлоги, складно з першого погляду побачити різницю в матеріалах, з яких вона виготовлена. За своїми зовнішніми даними керамограніт дуже схожий зі звичайною керамічною плиткою, і основні їх відмінності ховаються у складі сировинної бази і специфіку виробництва.

Як правило, підлогова плитка піддається максимального механічного впливу – по ній ходять, на її поверхні встановлюють меблі і велику побутову техніку, часто миють і чистять. Виходячи з таких особливостей, якість підлогового покриття має бути найвищим. Фахівці останнім часом віддають перевагу плитки з керамограніта, виправдовуючи вибір його зносостійкістю і довговічністю.

Напольное покрытие из керамогранита

Переваги керамограніта

На відміну від звичайної плитки, керамограніт більш стійкий до появи сколів, тріщин і інших ушкоджень. Навіть якщо верхній шар з часом почне стиратися, це буде малопомітно, так як малюнок пронизує плитку наскрізь.

Оцінюючи плюси і мінуси такого покриття, варто згадати про високу вартість керамогранітної облицювання. Але вона легко з'ясовна – надійний і довговічний матеріал не може бути дешевим.

Де придбати?

Враховуючи чималий вибір керамогранітної плитки для підлоги в магазинах, знайти і придбати необхідний матеріал не завжди легко. На допомогу в такому випадку приходить онлайн-маркет. Саме в інтернет-магазині можна купити плитку в Києві за доступними цінами. При цьому такий вигляд здійснення покупок забезпечує доставку товару на зручну для вас точку. Вам не доведеться відвідувати кілька будівельних маркетів і ринків у будь-яку погоду. Сидячи перед монітором в зручному кріслі, ви отримаєте саме той матеріал, який стане родзинкою вашого інтер'єру і допоможе створити затишну атмосферу в домі.

Тонкощі укладання керамограніта Розкриваємо всі таємниці про керамограніті від Zeus Ceramica!
Меню
Наші клієнти
Потрібна консультація по плитці?
0800 212 712
Чекаємо Вашого дзвінка з понеділка по суботу з 9.00 до 19.00
Рус / Укр
Весь ассортимент
← Вгору