Zeus-Ceramica — учасник програми єВідновлення

05 липня 2023 в Новини та статті

До програми єВідновлення приєднався інтернет-магазин Zeus-Ceramica. Він став одним із представників бізнесу, які прийняли рішення активно брати участь у відбудові житла громадян, котрі постраждали від російської військової агресії. Тепер при купівлі керамограніту на сайті Zeus-Ceramica за нього можна заплатити коштами з картки "єВідновлення". Це чудова можливість витратити фінансову допомогу на придбання доступного та якісного оздоблювального матеріалу.

Zevs-evidnovlennya

Як діє програма єВідновлення

Згідно з умовами державної програми єВідновлення скористатися нею можуть громадяни, квартири, будинки чи інші житлові приміщення яких були частково зруйновані внаслідок бойових дій. Важливою умовою є знаходження житла на територіях, які не є окупованими на момент оформлення заявки. Будинок має підлягати відновленню та не бути відремонтованим власними коштами, адже державні гроші можна витратити лише на купівлю будівельних матеріалів і оплату ремонтних послуг.

Якщо ваше житло постраждало, вам варто подати заявку через додаток чи офіційний сайт "Дія". Банківську картку можна оформити завчасно або одночасно зі зверненням до влади. В анкеті варто вказувати актуальні контактні дані, щоб посадові особи мали можливість підтвердити заявку та уточнити час прибуття на місце для огляду будинку. Фінансова допомога перераховується на картку "єВідновлення" після того, як комісія прийме рішення та визначить суму, яка потрібна для ремонту.

Кошти програми єВідновлення мають чітке призначення: ними можна розрахуватися за будівельні послуги та товари. Спроби переказати гроші на інший рахунок або придбати щось інше будуть невдалими. Оптимальний крок для економного та якісного відновлення оселі - вибір учасника програми з комфортним обслуговуванням і приємними цінами.

Що можна придбати в рамках програми єВідновлення в Zeus-Ceramica

Інтернет-магазин Zeus-Ceramica пропонує величезний вибір керамограніту європейської якості для проведення ремонтних робіт в оселях, які були частково зруйновані внаслідок бойових дій. Мова йде про плитку для підлоги, стін, вулиці, а також сходинки. Запропонований матеріал відрізняється характеристиками та дизайнами, а сам магазин співпрацює з такими клієнтами як АТБ, Novus, KFC та іншими, що є гарантією гарної репутації на ринку оздоблювальних матеріалів.

Детальніше за посиланням erecovery.diia.gov.ua

Скільки важить керамограніт
Меню
Наші клієнти
Потрібна консультація по плитці?
0800 212 712
Чекаємо Вашого дзвінка з понеділка по суботу з 9.00 до 19.00
Рус / Укр
Весь ассортимент
← Вгору