Керамічна облицювальна плитка з керамограніта

24 січня 2014 в Новини та статті

Керамічна облицювальна плитка має унікальні властивості і заслужено дуже популярна в якості одного з кращих декоративних матеріалів, яким облаштовується підлогове покриття. Плитка, яка використовується в таких цілях, повинна мати міцність, стійкістю до випаровування, впливу хімічних агентів і вологи. Для цього не рекомендується використання плитки, у якій гладка поверхня. Дзеркальна плитка використовується з декоративною метою, щоб посилити ефект неповторності та оригінальності інтер'єру. Таке поєднання особливо цікаво з дзеркальним натяжною стелею і, крім ну просто нескінченної кількості варіантів подальшої декоративної обробки, вже така конструкція викликає масу вражень.

Застосування керамічної плитки

На сьогоднішній день керамічна плитка і керамограніт використовуються не тільки з метою обробки підлог в холах, ванних , прихожих, коридорах і кухнях , але також і в віталень і спальнях. Плюс до того відмінно поєднуються система теплих підлог і керамічна плитка. За покриттям з плитки дуже легко доглядати, а завдяки широкому вибору колірних рішень і фактури цього оздоблювального матеріалу, безмежними можливостями можна облаштувати підлогове покриття в різного призначення приміщеннях.

Плитка Zeus у ванній кімнаті

Відмінність керамограніта і керамічної облицювальної плитки

У цих матеріалів відрізняється метод створення малюнків і текстур. Тонування на керамічну плитку проводиться тільки на поверхні готового продукту, а фактуру і колірну гамму керамограниту надається безпосередньо у виробничому процесі. Таку структуру його малюнок має і на поверхні і всередині цього матеріалу. Це, звичайно ж очевидно, керамограниту забезпечує додаткові плюси.

Керамічна плитка, на відміну від керамограніта, з часом може втратити вигляд, потьмяніти. Ще одна відмінність полягає в тому, що у керамограніта унікальний і природний малюнок. Завдяки неповторним вкрапленням і розлучень керамограніт має максимальну схожість з природним каменем. І тому виглядає відмінно на фасаді будинку і на підлозі в холі.

Завдяки візуальної натуральності екстер'єру та інтер'єру, матеріал надає привабливий і оригінальний вигляд де б не був. Завдяки своїй більшої міцності і стійкості керамограніт, на відміну від керамічної облицювальної плитки, широко застосовується в тих місцях громадського користування, де щодня спостерігається велика прохідність, відповідно на підлогове покриття виявляється дуже високе навантаження механічно. Ми вже якось згадували, що саме залізничні та автобусні вокзали, аеропорти, торгові та розважальні центри, державні установи, великі склади і павільйони є основними покупцями керамограніта, так як у них одна основна вимога: бездоганний зовнішній вигляд при будь-якій погоді.

Керамограніт: як вибрати? Керамограніт: основні види та головні переваги
Меню
Наші клієнти
Потрібна консультація по плитці?
0800 212 712
Чекаємо Вашого дзвінка з понеділка по суботу з 9.00 до 19.00
Рус / Укр
Весь ассортимент
← Вгору